Bil | Intensivkurs

Intensivkurs för körkort blir ett mer och mer populärt alternativ för att snabbt få sin utbildning avklarad. Här försöker vi samla en hel körkortsutbildning under en kort period, både för att spara tid samt för att hålla din kunskap och inlärning aktuell.
Pris: Efter individuellt behov
Bokning: Kontakta oss för bokning
Kommande tillfällen: Startar regelbundet

Intensivkurs för personbil

Förberedelser

Precis som vid vanliga körlektioner så behöver du ha ett giltig körkortstillstånd från transportstyrelsen för att få gå en intensivkurs. 

När du har ett körkortstillstånd så behöver vi tillsammans med dig som elev förstå dina förkunskaper och förutsättningar så att vi kan boka tid för teoriprov samt körprov. Om du själv är osäker så rekommenderar vi att du bokar en fristående körlektion först där vi tillsammans med dig kan bedöma din kunskapsnivå.

Innehåll och omfattning

Efter att vi har bokat tid för ditt teoriprov och körprov så arbetar vi fram en kursplan unikt för just dig och din utbildning. Här går vi igenom samma moment som under en vanlig utbildning, men i ett snabbare tempo.

Den teoretiska delen sker via ett helt digitalt utbildningspaket så att du kan studera teorin hur du vill, när du vill. Det är fördelaktigt om du påbörjar den teoretiska delen så snabbt som möjligt, så att din intensivutbildning blir tidseffektiv.

När börjar intensivkursen?

Då utbildningen är helt individuell och planeras i samråd med dig, varierar detta från person till person. Vi ser till att kursen startar när det passar dig, helt enkelt. Lika så ser vi till att lektionerna hålls på tider då du har tid att verkligen koncentrera dig på innehållet. Allt för att du ska få en så effektiv utbildning som möjligt från dina förutsättningar.

Boende

I dagsläget har vi inte möjlighet att erbjuda boende till din intensivutbildning hos oss.